zondag 29 april 2012

Blessed Be Your Name

De Heer geeft en de Heer neemt.
Maar Hij is altijd waardig voor onze aanbidding!

Kijk eens naar dit korte filmpje waarin je op de achtergrond het lied 'Blessed Be Your Name' hoort, akoestisch gezongen door Matt Redman.

Deel in de vreugde, overwinning, en verdriet van andere gelovigen, en vergeet niet om God te prijzen, waar het leven je ook brengen mag.


Filmpje heb ik gevonden op de site Hope Faith Love, een website met vele inspirerende videos, muziek en verhalen. De moeite waard om eens rond te kijken!

~

5 opmerkingen:

 1. Al jaren een bijzonder lied voor me. Het raakt me opnieuw. En ik had het even nodig. Dankjewel!
  Prachtig filmpje toch?! -hans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken het filmpje maar hij blijft mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hi friend...hope at this moment God is working things out in your life...im sure he does..im hosting today a bloghop on tuesday"s feel free to post something you want to share with others...will be a big blessing...praying for you all...blessings

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De Heer geeft en neemt. Een tekst die nog wel eens te pas en soms te onpas op begrafenissen gebruikt wordt. Ik bedoel maar: er gebeuren zaken op deze aarde die geheel en al niet in de wil van God zijn. Drugs, drank, oorlogen en geweld. Als er dan een mens aan dit al sterft en we zeggen: Het heeft de Here behaagd tot Zich te nemen,"klinkt dat altijd een beetje als in de boeken van God proberen te kijken. Mooi fimpje, zeker weten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Denk dat men er in ieder geval bewust van moet zijn deze woorden idd niet als standaard zin te gebruiken, of als een 'dooddoenertje' (wat mss wel eerlijk bedoeld is), er komt zoveel meer bij kijken; De Heer 'geeft en neemt' namelijk niet zomaar.

   Verwijderen