Meer over / contact

Hoi en welkom op mijn blog!Op deze blog vind je heel veel inspiraties in woord en beeld. 

Ik vind het prachtig om details in de natuur te fotograferen, al van kinds af aan teken ik graag en ik vind het een uitdaging om DIY projecten uit te proberen met mijn meiden en allerlei inspiraties en geheugensteuntjes te bedenken om aan te moedigen en te motiveren. Ook ben ik een denker en een zoeker over alles wat mij inspireert en de mooie kant van het leven laat zien… het geloof, het zoeken naar dankbaarheid te midden van de chaos en het op beeld vastleggen van Gods schepping.

Een indruk van mijn fotografie / tekenwerk (klik op een foto om naar het blogbericht te gaan!):

Een citaat voor onderweg:

‘Leven met hart en ziel betekent leven vanuit het gevoel dat je de moeite waard bent. Het betekent dat je moed, compassie en verbondenheid een belangrijke plek toekent in je leven, waardoor je ‘s ochtends bij het wakker worden denkt: wat ik vandaag ook doe of laat, ik ben goed genoeg. En het betekent dat je ‘s avonds bij het naar bed gaan denkt: nee, ik ben niet perfect. Ik ben kwetsbaar en soms bang, maar dat doet er niets aan af dat ik ook moedig ben en het waard ben liefde te ontvangen en erbij te horen.’ – Brené Brown in De moed van imperfectie.
Contact: tinekevenhuizen@gmail.com

Op alle tekst en afbeeldingen staat Copyright ©Tineke van t Veer-Venhuizen, tenzij anders vermeld. Indien je tekst, afbeeldingen of delen uit een artikel wilt overnemen voor persoonlijk gebruik of voor publiek, graag vooraf een e-mail sturen naar tinekevenhuizen@gmail.com en altijd met vermelding van de bron.


6 opmerkingen:

 1. Dag Tineke, leuk dat je mij bent gaan volgen. Ik volg je terug. Zie in ieder geval al snel aardig wat 'raakvlakken' en 'kruispunten'.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Tineke, ook ik ga je volgen. Ik ben nogal ompulsief en ik voel gewoon dat ik dit moet doen, dus bij deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Tineke, zo dadelijk klik ik ook op 'volgen".
  Ik heb nog niet veel gelezen hier maar wát ik las is mooi.

  Groetjes, Marie Louise

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben jij soms mijn tweelingzus? Wat veel herkenning en erkenning...wat ontzettend bijzonder.. Jouw profiel zou mijn profiel kunnen zijn. Wat ontzettend bijzonder...

  <3

  Elsa

  BeantwoordenVerwijderen