zaterdag 11 april 2015

Nieuwe website: Embrace life in the lightVoor degenen die het nog niet ontdekt heeft, hierbij een korte verwijzing naar mijn nieuwe website:  "Embrace life in the light".

Een tijdje terug was ik helaas genoodzaakt mijn website 'lifehelpdesk.nl' te sluiten. De reden hiervan kan ik hier niet noemen. Ik heb veel moeite gehad om het werk neer te leggen. Maar nu merk ik toch dat ik het niet kan laten anderen te bemoedigen en te inspireren vanuit eigen ervaringen en vanuit ervaringen van anderen. Daarom wel weer een eigen website, alleen dan zonder mogelijkheid voor online hulpverlening.

In het kort over de website:
“Ervaar het Leven” (embrace life) en “Tienduizend Lichtjes” (in the light) biedt op een eenvoudige manier inspiratie en bemoediging in woord en beeld aan de gejaagdheid en vaak eenzaamheid in deze wereld.
Het is een verzameling geworden van mijn beste blogs en binnenkort de site waarop ik verder zal bloggen. Op de pagina "blog" kun je gemakkelijk de link-knop 'volg ...' aanklikken (rechts boven in de zijbalk). Dan blijf je automatisch op de hoogte van nieuwe berichten en projecten!

Kom je snel een kijkje nemen op Embrace life ÿ  in the light?


10 opmerkingen: