vrijdag 19 april 2013

Blogpauze (en waarom)

 
 
~ Tijd voor een blogpauze ~
 
Nog een paar weekjes en dan zal het zover zijn; onze derde spruit zal haar / zijn plek in ons gezin veroveren!
 
Ik ga nu nog even lekker nestelen zoals deze witte kwikstaart hierboven en zover als dat kan van mijn 'rustmomenten' genieten met die ongeduldig trappelende voetjes in mijn dikke buik :)
(volgens mij wil de kleine er nu al uit haha)
 
...Nog heel even geduld...
 
Pff, de laatste lootjes zijn toch ook best wel zwaar. Het heeft nu even alle aandacht en energie nodig, vooral straks rondom de bevalling en de weken erna.
 
Dus...
 
...even bloggerland aan de kant...
...en straks alle aadacht voor ons nieuwe gezinslid
(en natuurlijk voor de twee grote zussen die vooral ook aandacht willen haha).
 
Uiteraard zal ik het goede nieuws jullie straks niet onthouden ;)
 
Tot later!!
 

19 opmerkingen:

 1. Sterkte Tineke en geniet van elk moment ...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Tineke,

  Ik gun je van harte je GOEDE Nieuws! Maar als christenen beseffen we toch wel dat het is: D.V. oftewel zo de Heere het Wil en wij leven ??? Vooral op een blog die iedereen kan lezen, is het toch goed dat we uitstralen dat wij altijd onder Zijn Heilige Wil leven? Dan gaan we niet zomaar zonder meer uit van goed nieuws, maar beseffen we dat het genade is als we een gezond kindje mogen krijgen en het met ons ook goed mag gaan. Sorry als het misschien een beetje hard overkomt, mar ik kan het weten en heb juist door die diepe weg heen Gods grote liefde mogen ervaren. Die liefde wens ik jullie ook van harte toe!!
  Ik wens je een voorspoedige bevalling toe en bid dat jullie een gezond kindje mogen ontvangen.

  Hatelijke groeten, Ria

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo, pak hem beet ...!
   Ik denk dat Tineke zeker wel beseft dat elk leven gegeven is, Ria, dat moge blijken uit de andere berichten op dit blog. Ik durf zelfs te zeggen, door de ondervinding heen. En dat DV kan evengoed als een inhoudsloos stopwoord gebruikt worden, zoals ik af en toe in onze kerk ook wel eens 5 keer in 3 minuten langs hoor komen, voor elke datum .... dan schiet je ook het doel voorbij.

   Verwijderen
  2. Hoi Anton,

   dat ben ik zeker met je eens. Ik twijfelde al of het niet te hard overkwam, want dat bedoel ik JUIST NIET, maar ik ben daar soms wat knullig in. Mijn excuses bij deze Tineke. Ik krijg juist in mijn omgeving er af en toe zo'n unheimisch gevoel bij, dat veel christelijke mensen er maar bij voorbaat vanuit gaan dat alles maar goed gaat. Vooral jonge mensen soms. Maar zo was ik ook helaas. Ik wilde Tineke absoluut niet kwetsen. Ik geniet van haar blog, maar dit viel bij MIJ even verkeerd en niet bij Tineke dus. Dus typte ik te snel en komt het weleens te hard over.
   Hartelijke groeten, Ria

   Verwijderen
  3. @ Ria: Met het goede nieuws bedoel ik vooral een berichtje over de geboorte en evt een foto'tje. Er van uit gaand dat men wel nieuwsgierig zal zijn :) Beste Ria, ik leef met het besef dat alle leven hier op aarde in Gods handen is. En alles is zoals Hij het wil. Ik ga er niet van uit dat alles maar goed gaat, integendeel, ik ben juist onzeker óf het wel goed gaat (maar zo hoort het ook weer niet) omdat ik vaker heb ervaren dat zoveel dingen helemaal niet vanzelfsprekend zijn in het leven (zoals een gezond leven). Ik ben mijn eerste kindje verloren, en zo is de kwetsbaarheid van het leven mij en mijn man vaker gepasseerd (lees vorige blogs maar via de labels, dan weet je wat ik bedoel). Mijn reactie is geen aanval hoor, maar gewoon even een uitleg. Ik snap wat je bedoeld als je zegt zo te kunnen reageren, mbt bepaalde gevoelens. Dus, no offence :)

   @ Anton, bedankt voor je reactie en mn je 2e :)

   Verwijderen
  4. Hoi Tineke,

   bedankt voor het beantwoorden. Ik denk dat we elkaar snappen.

   Groetjes, Ria

   Verwijderen
  5. May the Lord bless us in all our lives and the good things He created to enjoy, especially a wonderful new life and the miracle of love. And may He carry us in difficult days and hard times and take away the burden of our worries ...

   Verwijderen
  6. Ik ben ook christen maar eerlijk gezegd, zeg ik nooit DV. Niet dat ik er vanuit ga dat dingen gaan zoals ik hoop, maar omdat ik het zo logisch vind dat dingen gebeuren als God het wil, dat ik het eigenlijk onnodig vind om DV te zeggen. Maar dat betekent niet dat ik God hierin vergeet. Natuurlijk gaan dingen zoals God het gepland heeft en niet wij. Soms wordt het idd ook wel erg vaak gezegd, zodat het zelfs storend wordt in een gesprek.

   Tineke, een hele fijne zwangerschap verder en een voorspoedige bevalling. Ik wens dat je straks een mooi wonder in je armen mag houden.

   groetjes, Ingrid

   Verwijderen
 3. Ik wens je een fijne en vooral rustige tijd toe en een goede bevalling!! En natuurlijk een mooi en gezond kindje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tineke, heel veel sterkte met de laatste lootjes. Het zal best pittig zijn zo af en toe. Als je maar aan je rust komt, nog lekker kunt slapen, dat scheelt een stuk.
  Ik heb bovenstaande met aandacht gelezen, fijn dat jullie elkaar vinden in het geloof. Niets gaat buiten Gods wil om, Hij geeft je het kleintje in je buik. Hoe het ook gaat, bij Hem is het veilig. Gods zegene je!En ik kijk uit naar je volgende bericht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sterkte met de laatste loodjes.
  En voor de komende tijd Gods zegen en nabijheid gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Tineke, heel veel sterkte nog deze laatste weken!
  Nee, we hoeven jou niets te vertellen over dat Gods plan regelmatig 'anders' uitvalt dan we hopen. Juist (of mede) daarom is het geluk je zo van HARTE gegund! Dat alles maar goed mag gaan en je straks een gezond klein kindje in je armen mag sluiten!
  Liefs, Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik bid je een mooie, gezegende tijd toe! Sterkte deze laatste lootjes en geniet met volle teugen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tineke,
  Dat is zeker wel een blogpauze waard hoor....lekker nestelen en wachten tot jullie kindje geboren wordt...
  Ik wens je een fijne verwachtingstijd toe en wens je toe dat je een goede bevalling zult hebben!!!
  God's nabijheid en zegen en bescherming toegewenst.
  Lieve groet, Dieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Tineke,
  Groot gelijk dat je je tijd even iets anders indeelt de komende tijd en je blog even stil legt. Heel veel sterkte deze laatste weken. Ik wens je Zijn rust en vrede toe!
  Liefs Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 10. lieve Tineke,
  wat kunnen dat enerverende dagen/weken zijn hè? Je kunt eigenlijk niet ver vooruit kijken, dat kan nooit, maar nu merk je dat extra. Spannende dagen, nachten...wachten.
  Ik bid je Gods zegen en nabijheid toe om je aan zijn tijd over te kunnen geven.
  Dat je een voorspoedige bevalling mag hebben, en dankbaar je kindje mag verwelkomen.
  Ik ben benieuwd of het een zoontje of een dochtertje is.

  groeten Loïs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Veel sterkte en Gods nabijheid toegewesnt deze dagen Tineke voor jou en je man. We zijn echt nieuwsgierig hoe het straks moeder en kind vergaat. Misschien ook dan even vermelden hoe vaders het heeft doorstaan. Groet!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een heerlijke reden om een pauze in te lassen. Veel succes, sterkte en gezondheid toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een gedoe allemaal om een kind laat haar lekker uitrusten en bijkomen van alles wat op haar afkomt. Zij heeft een juist besluit genomen en vertrouwd op de Heer mooier kan het toch niet? Groeten fokko

  BeantwoordenVerwijderen