donderdag 29 november 2012

De Liebster blog award... is er voor elke blogger!!!Mijn blog is genomineerd voor de Liebster blog award! Nelly, bedankt!
Alleen heb ik er voor gekozen de award niet verder door te geven. Ik kan geen keuze maken uit verschillende blogs, ik vind namelijk dat alle bloggers een award verdienen! Daarnaast vind ik het niet zo heel erg fair tegenover een blogger die vele awards voorbij ziet gaan, maar zonder er een te krijgen.

Wel wil ik natuurlijk de vragen beantwoorden;) Dus Nelly, hierbij:

Vertel 11 dingen over jezelf: Ik ben getrouwd, ik heb 2 dochters en een derde op komst (jaja, verassing!!). Ik ben geboren in Harderwijk, ben een perfectionist, en een echte huismus. Ik wandel graag door de natuur, heb op een kunstacademie gezeten, en een studie psychologie/lifecoaching gevolgd. Ik houd van warme kleuren, ben geen zonaanbidder, en houd van de lente. (dat zijn ongeveer 11 antwoorden toch?)

1. Waar haal je je informatie vandaan voor je blog?
Ik laat me inspireren door beelden, gedachten, quotes, dagelijks leven en eigen ervaringen.

2. Wat doe je in het dagelijks leven?
In deze tijd blog ik natuurlijk, ben ik moeder, echtgenote, huisvrouw, parttime werkende en ben ik veel bezig mijn nieuwe website onder de aandacht te brengen.

3. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?
Een paar jaar geleden ontdekte ik blogger via via. Ik heb altijd al van schrijven gehouden en vond het leuk om anderen deel uit te maken van mijn 'helemaal niet saaie leventje' en om anderen te inspireren en te bemoedigen.

4. Hoe kijk je er tegen aan om op zondag de computer uit te laten i.v.m. de rustdag?
Prima keuze! Zondag is de dag van de Heer, dan krijgt Hij alle aandacht. Maar andere dagen niet minder hoor;)

5. Kook je wel eens voor je vrouw of man of vrienden? En wat maak je dan het liefst?
Ik sta elke dag in de keuken om het avondeten te bereiden. Ondanks dat ik geen kookprinses ben, vind ik het toch erg fijn als ik anderen zie genieten van mijn heerlijke spaghettie of nasi;)

6. Als je iemand ontmoet, die niet in God gelooft en je wilt hem een vraag stellen om hem er bij te betrekken, wat zou je dan vragen?
'Weet je wel dat je een stille aanbidder hebt?!'

7. Met wie zou jij wel eens in gesprek willen gaan?En waarom?
Met meerdere mensen zou ik wel een gesprekje willen. Met name van hen die mij inspireren.

8. Wat is voor jou het belangrijkste in het leven?
Dat ik een kind van God ben en ondanks mijn dagelijkse zonden Hij toch meer van mij houd dan ik mij enigszins zou kunnen voorstellen.

9. Je mag kiezen om te bezoeken: zieke kinderen - volwassenen zieken (lichamelijk)- psychisch zieken - lichamelijk gehandicapten - verstandelijk gehandicapten. En waarom?
Lastige vraag. Het liefste beide. Maar als ik mag kiezen; zieke kinderen. Waarom weet ik niet precies, omdat mijn gevoel dat zegt(?)

10. Als de Heere aan jou zou vragen net als bij Salomo, 'Begeer, wat ik u geven zal'? Wat zou je dan voor antwoord geven?
Dat is iets tussen Hem en mij;)

11. Waarom blog je?
Al schrijvende leer ik en kan ik mijn gevoelens een plekje geven en om voor anderen een inspiratie te mogen zijn.

Zoals ik al zei vind ik dat elke blogger een award verdiend. Natuurlijk heb ik wel een paar favorieten, maar dat houd ik voor mezelf;)

~

14 opmerkingen:

 1. Iedereen verdient een award; zo is het! En gefeliciteerd met je zwangerschap! toitoi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!! Ik hoop dat je je goed voelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw ... een mooi moment om met de Award de zwangerschap bekend te maken. Gefeliciteerd! En wat geweldig wat je schrijft: dat God toch meer van mij houd dan ik mij enigszins zou kunnen voorstellen! Daar mogen we Amen op zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi om dit te lezen. Antwoord op vraag drie vind ik leuk. Ik geloof idd dat jij geen saai leventje hebt.

  Van jouw blog: 'Houd je kind dicht bij je hart, íeder kind. En vergeet NOOIT wat je voelde toen je ze voor het eerst in je armen had!'
  Ik zal voor jullie bidden. Gefeliciteerd met deze zwangerschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat mooi dat jullie een derde kindje verwachten.
  Gefeliciteerd en God's nabijheid en zegen toegewenst in al die verwachtingsvolle dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooie blog. Leuk om te lezen wat je antwoorden zijn.
  En natuurlijk ook van ons gefeliciteerd met de zwangerschap, Wanneer komt je kindje?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je leuke verrassing, die je ons zo tussen neus en lippen door even verteld :-) Gaat het goed met je? Moe misselijk enzo? veel sterkte als het soms eens lastig en veel is. Is dit soms ook de reden van je schrijversblok???? Dank je wel voor je award! Leuk dat je geen keuze kunt/wilt maken, is ook heel lastig, want ik ben het helemaal met je eens: iedereen verdient een award!

  BeantwoordenVerwijderen