zaterdag 10 maart 2012

I present you

Een paar dagen geleden schreef ik dat we speciaal voor de meiden hier in huis, met de lente in aantocht, (misschien) een paar konijntjes wilden aanschaffen...;)
Tja, hoe kun je dan zulke mooie, lieve schepseltjes weigeren..?

I present you:


Pepper


Pepper is een grijs dwergvosje (mannetje). Helemaal niet verlegen en hupt al gezellig rond in zijn nieuwe huis.
Heb je zijn leuke hangoortjes al gezien en zijn lieve pluizige koppie?!I present you:

 Linnet


Linnet is een Black and tan dwergkleur (voedster). Ze kijkt nog een beetje de kat uit de boom, maar zodra het rustig is komt ze te voorschijn en gaat ze heerlijk languit in het stro liggen. Wat is het fijn zo'n klein beschut huisje. Wat heeft ze een mooie kleuren!


Together forever:)


Pepper en Linnet komen uit dezelfde konijnenopvang van een gepassioneerd konijnen- gedragstherapeut die een eigen opvang in beheer heeft. Ze zijn aan elkaar gewend en volgens de verzorger is het een prettig stel en hebben ze elkaar zelf uitgekozen:) Het klikt dus heel goed tussen die twee!


En o, wat ruikt verse stro en hooi toch lekker in de huiskamer!!

De meiden vinden het geweldig! Het is al dagelijkse routine geworden om ze enthousiast eten en liefdevolle aandacht te geven;)  Maar die foto's komen evt. later nog...

Je kunt ook een leuke uitspraak van Eva hierover lezen via deze link. Wellicht komen er nog meer...

4 opmerkingen:

 1. Oh wat lief!En wat super dat je een stelletje hebt genomen en ook nog uit de opvang! Geweldig! Ik heb zelf ook twee konijnen: Jonas en Janna. Op mijn site kan je ze zien. Bij het blogje 'even voorstellen' kan je hun woning zien. Geniet maar heerlijk van dit lieve stelletje konijnen en hopelijk blijven ze nog lang en gelukkig bij jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zijn gezellige medebewoners, veel plezier ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoor, zulke konijnen. Lekker wat om voor te zorgen. Ook heel mooie foto's trouwens. Pepper is een schitterende naam.

  Groetjes ( ik ben ook Roos van everydayisblogday - dus als ik ooit nog eens als Roos reageer weet je dat ik Aritha ben )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk dat je je 'in het echt' voorsteld:) Op je blog van everydayisblogday zal ik je gewoon met Roos blijven aanspreken en je als diegene blijven zien, tenzij je t zelf anders maakt;). Leuk dat je schrijfster bent en bezig bent met een boek. Ook mijn grootste wens... hoop nog altijd dat ik daarin gezegend mag worden (om het maar zo te zeggen) want zo zie ik het wel.

  BeantwoordenVerwijderen